Лeк aвтoмoбил Мeрцeдec , coбcтвeнocт нa зaм.-oблacтния упрaвитeл нa Благоевград

...
 Лeк aвтoмoбил Мeрцeдec , coбcтвeнocт нa зaм.-oблacтния упрaвитeл нa Благоевград
Коментари Харесай

Най-одумваният мерцедес в Пиринско изгоря

 

Лeк aвтoмoбил " Мeрцeдec ", coбcтвeнocт нa зaм.-oблacтния упрaвитeл нa Благоевград Aнтoaнeтa Янчeвa е изгорен предходната нощ, съoбщи strumа.соm. Aвтoмoбилът e бил пaркирaн прeд дoмa нa Янчeвa в Пeтрич. Изгoрялa e цялaтa прeдницa. Oгнeбoрци и пoлиция към момента уcтaнoвявaт причинитe зa cлучилoтo ce като се рaзcлeдвa и вeрcия зa умишлeнo oпoжaрявaнe.

Изгорялата лимузината е следващ черен облак, щръкнал над главата на видната гербаджийка откак напусна кабинета си като правист на община Петрич и стана заместник-областен шеф в Пиринско с цялостната поддръжка на локалния народен представител от ГЕРБ Георги Динев. Съпругът й е един от най-известните юристи в града.

Покупката на мерцедеса като персонален автомобил бе заявена от Янчева, само че още тогава стана мотив за офанзива от Вътрешна македонска революционна организация по какъв начин го е купила. Оказа се, че цената му е 45 000 лв., а в подмяна тя е продала предходния си мерцедес и БМВ. Малко след покупката, общинският консултант на воеводите Стоян Божилов разгласява скандална фотография на паркираната кола върху тротоара през фризьорски салон в Петрич, където новата регионална шефка правила прическата си и провокира яростни диспути в обществените мрежи във връзка с законите и морала на ръководещите.

„ Снимката е направена в неделя, тъй като всеки уикенд аз си вървя вкъщи. Действително колата ми беше паркирана на тротоара пред фризьорския салон, само че държа да отбележа, че този тротоар е на частен терен и го е правила самата фризьорка, моя другарка. Освен това в община Петрич колите до 3,5 тона имат право да паркират на тротоар, стига да не пречат на минувачите, и когато, естествено, не е „ синя зона ” и няма знак „ Забранено паркирането ”. Виждате, че тротоарът е задоволително необятен и няма по какъв начин да съм попречила на който и да е минувач ”, разяснява тогава Янчева.

В началото на есента към зам.областната шефка гръмна нов скандал, обвързван с голи фотоси, оповестени на профила й. Янчева съобщи, че е станала

жертва на новите технологии, защото хакери са пробили профила й във Facebook.  Злонамерената хакерска атака няма да остане без последици, съобщи тя и се закани да сезира полиция и прокуратура.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР